toekomstige partners

Wordt een Partner

Verschillende mogelijkheden om een partner van Oostende Voor Anker te worden:

Partnership Oostende voor anker

Binnen de organisatie van een evenement zijn er vele factoren en elementen die belangrijk zijn voor het vlotte verloop. Het beheer van de partners is een hoofdbekommernis voor het evenement.

Voor Oostende voor Anker is er een opvallende factor. Onze partners zijn trouw en volgen ons al meer dan tien jaar.

We bedanken al onze huidige partners die ons hun vertrouwen blijven schenken en die ons zeker nog zullen blijven vertrouwen. Wat zowel de Stad Oostende als de vzw Toerisme Oostende hebben bevestigd dat ze het festival blijven organiseren tot 2018.

Wij zien onze partners niet als bedrijven die een sponsoringprogramma volgen. Het zijn de mensen en de bedrijven die deel uitmaken van de grote Oostende voor Anker familie.

  Hubert Rubbens

Het partnership bij Oostende Voor Anker

Oostende voor Anker biedt u een zo groot mogelijke visibiliteit tijdens het evenement maar ook ervoor en erna.  

U merkt dus dat Oostende voor Anker zich ten dienste stelt van haar partners. Wij bieden een 360° zichtbaarheid.

Verschillende mogelijkheden om een partner van Oostende Voor Anker te worden: Neem contact met ons via e-mail ou Download onze brochure in pdf-formaat

Verschillende apparaten zijn beschikbaar via partnerships:

 

Tijdens het evenement, op de site:

U bent zichtbaar tijdens het evenement, vele banners worden opgehangen op de meest zichtbare plaatsen. Affiches, informatiestanden, logo’s op schepen: uw merk is duidelijk met het evenement verbonden en het publiek kan uw aanwezigheid niet negeren. U kunt ook inschepen op een van de kathedralen van de zee, en samen met uw klanten en medewerkers deze zee in haar glorie beleven.

De partners worden ook opvallend getoond op al onze media die aan het evenement gelinkt zijn.

Dit wordt duidelijk wanneer het evenement voorkomt in video’s, op foto’s en in artikelen enz. Onze partners zijn ook aanwezig op diverse andere dragers die het evenement promoten.

Op de openingspagina van onze website stelt een nieuwe video onze volgende editie voor. Zelfs op een klein formaat vallen onze partners goed op, dank zij de aanwezigheid op het evenement.

Als u onze volgende editie bezoekt, kunt u zelf vaststellen dat er veel zichtbaarheid aan onze partners geboden wordt. 

Op ons programma en de dragers van Oostende voor Anker :
 

We bieden onze partners een sterke visibiliteit op diverse papieren dragers. Er is een display voorbehouden voor iedere partner. Hier kunt u alle dragers in kwijt waarin u uw boodschap, waarvan u zowel inhoud als vormgeving bepaald, kwijt kunt. Uw merk- en huisstijl wordt overgenomen op voorbehouden pagina’s.

Dit zijn enkele voorbeelden van onze huidige partners:

De affiche:

Uw aanwezigheid wordt duidelijk gemaakt op de affiche van het evenement. U maakt als partner dit evenement mee mogelijk, dus is het normaal dat u mee vooraan staat.

 

Enkele voorbeelden van de affiches en de visibiliteit van onze partners:

Een digitale aanwezigheid :

Onze website is helemaal vernieuwd. Er is meer mogelijk om onze partners te tonen.

Ieder hedendaags evenement heeft nood aan een duidelijke digitale aanwezigheid met een website. Dit jaar hebben we besloten onze aanwezigheid op het web te versterken. Een community manager en meerdere webmasters hebben ons bijgestaan bij deze ontwikkeling. Er is veel aandacht gegaan aan de manier waarop we u op het voorplan kunnen zetten bij alle programmaonderdelen.

U bent aanwezig zowel op onze website, maar ook op ons nieuwe sociaal netwerk van Oostende voor Anker. Een concreet voorbeeld van deze aanwezigheid is een Facebookwedstrijd waar de partners duidelijk zichtbaar zullen zijn. Hierdoor kunnen de deelnemers ontdekken wie de partners zijn, waardoor uw  partnership wordt versterkt.

De website biedt nog meer ruimte voor de partners. Op iedere pagina is uw logo zichtbaar. Een technische carrousel toont in willekeurige volgorde de logo’s van de partners zonder dat het voor de de bezoeker als storend overkomt.

Voor iedere partner is ook een specifieke pagina ontwikkeld. Net als bij onze papieren uitgaven is op deze pagina een gepersonaliseerde digitale ruimte beschikbaar die volgens uw wensen en prioriteiten kan ingevuld worden. De link die de verbinding  tussen uw en onze website maakt, versterkt de band met onze partners.

Hoe meer onze website wordt bezocht, hoe meer uw website zal genieten van een vergrote aandacht door een groter bezoekersaantal. We kunnen ook uw website integreren in de voor u gereserveerde websitepagina, waardoor het bezoek aan uw site nog meer wordt vereenvoudigd.

 

De inhoud van de Oostende voor Anker website is meer uitgebreid zodat de bezoektijd stijgt en dus ook de zichtbaarheid  van onze partners. Want iemand die dertig minuten op de site blijft, heeft meer kansen om uw logo te zien dan iemand die slechts vijf minuten blijft. De inhoud wordt geregeld geactualiseerd zodat het evenement hel hele jaar door leeft en niet alleen in de beperkte festivaltijd.

Volg de evolutie van onze website , de logo’s van onze partners zullen zeker opvallen onderaan de pagina.