Speciale afvaarten Oostende voor Anker

Scheep in op de Fast One en volg tijdens Oostende voor Anker de historische (zeil)schepen in volle actie op zee!

In groepen van maximaal 10 passagiers begeleidt de kapitein u doorheen de haven langs de aangemeerde schepen waarna we op volle zee de schepen op een exclusieve manier ontdekken.  Dankzij de hoge snelheid tot 90km/u, halen we snel alle vaartuigen in waarbij u ze in volle glorie kan aanschouwen en fotograferen maar u krijgt ook een mooi zicht op de skyline van Oostende.  

Het vaartuig is een Capelli Tempest 750 Xtreme uitgerust met een 350pk Yamaha motor.  Ons professioneel team garandeert je een onvergetelijke ervaring in alle comfort en veiligheid met ervaren kapiteins.

Wegens het beperkt aantal plaatsen moeten tickets op voorhand gereserveerd worden. Of u komt langs in de tent op de Visserskaai voor last-minute tickets.  

donderdag 23, vrijdag 24, zaterdag 25, zondag 26 mei:  telkens om 12.00, 13.00, 14.00, 15.00 en 16.00 uur

Prijs online: € 39,5 voor een vaart vol adrenaline (duurtijd activiteit: 1 uur waarvan 40 minuten varen) – Info 059 70 62 94

Voor info en boekingen kan je terecht op de “meevaren pagina”

Rondvaart op zee met de Elbe!

De Elbe werd op 24 februari 1959 in dienst gesteld als zeesleepboot voor L. Smit & Co. ’s Internationale Sleepdienst in Rotterdam. Het schip heeft alle wereldzeeën bevaren met booreilanden, droogdokken en schepen in nood op sleeptouw. De Elbe is de laatst overgebleven roemruchte zeesleper van Smit en door vrijwilligers volledige in originele staat teruggebracht. Het schip is gecertificeerd voor het maken van vaartochten met 80 passagiers tot 5 mijl op zee. De techniek, het interieur, het complete schip is weer in originele staat gebracht. Een belevenis voor jong en oud.

Een vaartocht is inclusief een consumptie aan onze bar. Warme en koude dranken zijn hier verkrijgbaar, ook soep en belegde broodjes.

Welkom aan boord!

Kosten € 25,00 kinderen vanaf 6 jaar €12,50

Voor info en boekingen kan je terecht op de “meevaren pagina”