STEM OP OOSTENDE VOOR ANKER

Persbericht: Oostende krijgt een officiële editie van Monopoly

 

In april 2021 komt er een nieuwe en exclusieve Monopoly-uitgave onder officieel erkende licentie van Hasbro: Monopoly Oostende. Deze unieke uitgave biedt de uitgelezen kans om Oostende op een unieke manier te verkennen.
Vandaag werd deze officiële Monopoly-versie voorgesteld aan de pers. De editie blijft trouw aan het originele spelconcept maar wordt in een Oostends jasje gestoken. Alle locaties van het klassieke Monopoly-spelbord worden aangepast naar typisch Oostendse straten, pleinen en bezienswaardigheden. Er zal plaats zijn voor historische gebouwen in de stad maar ook voor nieuwe gebouwen of projecten. Zo zal je bijvoorbeeld het Staketsel of het Wapenplein kunnen kopen maar ook de vernieuwde Diaz Arena.
Bovendien worden ook de kans- en algemeen fondskaartjes ingevuld met Oostendse verwijzingen. Onder andere de Paulusfeesten en Oostende voor Anker zullen hier aandacht krijgen. Voor de overige invulling van het spel is het nog wachten tot de lancering in het voorjaar van 2021.
Het zal gaan om een gelimiteerde oplage. Hoeveel spellen er exact zullen gedrukt worden is nog niet duidelijk maar het spel zal niet in constante productie gaan. Voor zij die zich willen verzekeren van een exemplaar: het spel kan nu al besteld worden als pre-order via www.MONOPOLYOOSTENDE.be
De Oostendenaar kan het bord eveneens mee invullen. Er is één locatie op het spelbord die nog niet bepaald is. Elke inwoner kan stemmen op één locatie uit Oostende, waarin ook alle deelgemeenten vertegenwoordigd zijn. De locatie met de meeste stemmen krijgt een plaatsje op het bord. Het wordt dus spannend om te vernemen welke locatie de meesten stemmen kan verzamelen.
Stemmen kan via www.MONOPOLYOOSTENDE.be vanaf vandaag tot en met dinsdag 15 december.
Keuze opties poll:
– Carnaval Oostende
– Éclair Hockey Club
– Ensorhuis
– Filmfestival Oostende
– Fort Napoleon
– Jachtclub Spuikom
– Koninklijke stallingen
– Kursaal Oostende
– Luchthaven (Noordzee Vliegclub)
– Marie Joséplein
– Melody Makers
– Molen van Stene
– Mr. V-Arena (Hermes Volley Oostende)
– Oostende voor anker
– Ostend Tennisclub
– Paulusfeesten
– Propere Strandlopers
– Sterrenwacht Astropolis
– Theater aan zee
– Vamos Zandvoorde
– Versluys Dôme (BCO – Filou Oostende)
– Vissersplein
Met de feestdagen in het verschiet is er ook een gelimiteerde “Monopoly Oostende cadeaubox” beschikbaar. Deze box geeft de mogelijkheid om Monopoly Oostende toch al als cadeau te voorzien onder de kerstboom. Hoewel het spel zelf pas in april geleverd wordt, kunnen mensen die kiezen voor de cadeaubox, reeds een leuk pakket cadeau doen. De box bevat een cadeau voucher van Monopoly Oostende. Het spel zelf wordt dan in april automatisch verzonden. Verder is de box gevuld met typisch Oostendse goodies en bonnen van lokale handelaars (Keyte of Dikke Mathile biertje, speelkaarten van Andromedahotel, Jumpsokken van Hangtime, en een varia aan bonnen). De box is enkel te verkrijgen via www.MONOPOLYOOSTENDE.be en wordt geleverd voor kerst.