Vrienden van Oostende voor Anker help ons !

Op zoek naar het licht op de “Caminho Português”

Van 1 tot 18 september 2020 marcheer Hubert Rubbens , curator van Oostende voor Anker via de “Caminho Português” naar Compostella ! In totaal zal ik meer dan 600 kilometer marcheren voor één van de goede doelen die mij nauw aan het hart ligt, namelijk VZW Lichtbaken. Deze Oostendse VZW gaf vorig jaar over de 18400 warme maaltijden aan kansarmen.

Mijn target is 5000 euro, het aantal kilometers dat ik daadwerkelijk marcheerde sinds 15 november als training alsook mijn tocht in Portugal en Spanje. Je kan me steunen door minimum 2 euro te schenken (prijs per maaltijd) via het rekeningnummer BE 25 0015 1566 2382

Bedankt om mij te steunen in deze nieuwe uitgaging want jullie steun betekent enorm veel voor mij. Door jullie steunen maken wij van Oostende alvast een “warme stad”