WetwheelsDe Wetwheels Foundation is een liefdadigheidsinstelling die zich volledig inzet voor de ontwikkeling, bescherming, bewustwording en het genereren van liefdadigheidsfinanciering voor het Wetwheels concept van Geoff Holt.
Wetwheels bouwt het vertrouwen van onze gehandicapte deelnemers op door hen de mogelijkheid te bieden om op een leuke, veilige, stimulerende en lonende manier toegang te krijgen tot de zee met behulp van speciaal aangepaste, volledig toegankelijke motorboten.
Met de steun van onze partners zorgen we voor activiteiten op het water voor mensen met een handicap aan boord van onze speciaal ontworpen boten, vanuit centra in lokale gemeenschappen.
Onze avontuurlijke tochten op het water worden begeleid door specialisten die ervoor zorgen dat iedereen zijn ervaringen kan delen, zijn zelfbeeld kan uitdagen, zijn horizon kan verbreden en nieuwe mogelijkheden kan ontdekken.
Begunstigden zijn actieve deelnemers, in plaats van alleen maar passagiers, met de mogelijkheid om het schip te sturen en zeemanschap te leren, samen met hun collega’s, vrienden en familie. De ervaring is echt inclusief en draagt bij aan het verbeteren van de aspiraties en het vergroten van het vertrouwen.
Is een liefdadigheidsinstelling die als doelstelling heeft het meenemen op zee van mensen met een handicap. Ze doen dit reeds sedert 2012 en door de Wethweels kunnen er jaarlijks 1000 personen op zee los van leeftijd of soort handicap.

EigenaarWhetwheels South East CommunityLandVerenigd KoninkrijkBoottypecatamaran voor andersvalidenThuishavenDoverLengte9,00 mBreedte2,75 mDiepgang0,50 mEditie2022Linkwww.wetwheelssolent.co.ukNummer156Bouwjaar2018