RelyOn Nutec Belgium partner van Oostende voor Anker

RelyOn Nutec Belgium is gespecialiseerd in veiligheidstrainingen voor de offshore windindustrie, de maritieme sector, offshore- olie en gasinstallaties en de industrie. Het trainingscentrum van RelyOn Nutecin Oostende is hypermodern en beschikt over allerhande speciale simulatoren en een trainingsbad waar weer en wind kunnen nagebootst worden.

Overleven op zee bij storm, een scheepsbrand blussen of een ontsnapping uit een windmolen: Falck traint je in levensechte omstandigheden om de crisissituatie te overleven. Een goede training – zo dicht mogelijk bij de dagdagelijkse realiteit – maakt écht het verschil.

RelyOn Nutecgeeft tijdens Oostende voor Anker dagelijks demonstraties van overlevingstechnieken en reddingen op zee in het Montgomerydok(tussen Noordzeeaquarium en sluis) i.s.m. de Marinekadetten van Oostende.

  • 23 mei: 11.30 en 14.30 uur
  • 24 mei: 11.30 en 14.30 uur
  • 25 mei: 11.30 en 14.30 uur
  • 26 mei: 11.30 en 14.30 uur

 

Op de stand van RelyOn Nutec kan je ook een kijkje nemen in reddingsvlotten en reddingsboten waarmee moderne koopvaardij- en cruiseschepen uitgerust zijn.

DeRelyOn Nutec-instructeurs staan klaar op de stand om een antwoord te geven op al je vragen over veiligheid op zee, in een windmolen of in geval van brand aan boord.