UPDATE Marine events 2022

Ondanks een onzekere situatie krijgt de kalender van maritieme events voor het behoud van het maritieme erfgoed vorm.

De “Escale de Sète”, is gepland voor 12 tot 18 april. De registraties zijn geopend. Oostende voor Anker zal alvast aanwezig zijn met een presentatie van haar festival alsook een ronde tafel conferentie omtrent de maritieme festivals in Europa.  !

Oostende voor Anker vindt plaats van 19 tot 22 mei. Het festival is volzet. Het thema wordt een verrassing van formaat. We mogen alvast rekenen op 140 deelnemende klassieke schepen alsook een 6 tal “Kathedralen van de zee”.

Havenfeesten Brussel op 29 mei wordt georganiseerd met de medewerking van Oostende voor Anker/Ocean Management.

Oostende voor Anker/Ocean Management verleend eveneens haar samenwerking aan de komst van de Tall Ships Races in Antwerpen van 22 tot 25 juli ! Meer dan 40 schepen waarvan een 12 tal grootste windjammers ter wereld zullen aanwezig zijn.

Ten laatste zal onder de auspiciën van de Royal North Sea Yacht Club en de Belgian Dragon Association de “Dragon Gold Cup” georganiseerd worden van 20 tot 26 augustus. Deze prestigieuze zeilraces zullen over de 90 teams verwelkomen uit binnen -en buitenland. Heir zal het team van Oostende voor Anker aanwezig zijn met de tweemastsloep Nele.

Wij zullen niet nalaten om u op de hoogte te houden van eventuele wijzigingen in de kalender.  Tot die tijd, veel succes en we kijken uit naar uw komst op de verschillende evenementen !!

Keep you informed !